HTML

Linkblog

general

Üdvözöllek kedves látogató! Itt nincs senki aki megkérdezze, hogy mivel szolgálhat! Nincs nőhangú robot sem ami irányít, semmi. Csak dolgok amik arra várnak, hogy megnézd őket! Vannak itt: képek, cikkek, képes cikkek, cikkek képpel. És még sok más, Fizetett reklám NA az nincs.

Archívum

A B.J. K.B. dilemma..

2007.10.17. 12:35 :: gumó

 

Szerintem, B. József fizetésemelésér esedezett K. Bélának és az nem volt hajlandó 2,3%-os emelést biztosítani B. Józsefnek. B. József elmondása szerint K. Béla lealázó modorral menesztelte ki az irodából és megvető szavakkal illette B.J. édesanyját és a nagynénjét. "Amikor azt merte mondani, hogy a kurva nénikém, nagyom mérges lettem és szóltam a tesóknak!"

K. Béla cáfolja a történteket, szerinte B.J. bosszúból tette amiért K.B. elcsábította a takarítónőt.

Az ügy továbbra is folytatódik, a Nemzetbiztonsági hatóság szakemberei megállapították, hogy az autón nyolc napon túl gyógyuló sérülések vannak, ezért valószínűleg B.Józsefet nagyon meg fogják büntetni. Az is elképzelhető, hogy nem jut el a börtönig.

Az eljárás folyamán jelentkezett egy bizonyos Q. Teréz, és azt állította, hogy minap elloptak tőle 12 darab csákányt, ezek Q. Teréz állítása szerint ugynevezett "spéci" csákányok voltak. A gond az, hogy az említett autóba csak hét darab csákányt építettek bele a tesók. Így, fenn áll a veszély, hogy a maradék 5 csákány felhasználásra kerülhet.

Szólj hozzá!

Címkék: nem és az 2 b. volt szerintem józsef fizetésemelésér esedezett k. bélának hajlandó 3% os emelést biztosítani józsefnek

A bejegyzés trackback címe:

https://general.blog.hu/api/trackback/id/tr68199040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása