HTML

Linkblog

general

Üdvözöllek kedves látogató! Itt nincs senki aki megkérdezze, hogy mivel szolgálhat! Nincs nőhangú robot sem ami irányít, semmi. Csak dolgok amik arra várnak, hogy megnézd őket! Vannak itt: képek, cikkek, képes cikkek, cikkek képpel. És még sok más, Fizetett reklám NA az nincs.

Archívum

_//OreliON\\_

2007.10.18. 13:27 :: gumó

AFTO NEFS

Új Autóval RUkkolt elő a fiatal Orosz autógyár

Pricsko Travaris az Orelion modell bemutatásán Pétervárott azt mondta, hogy ez a belépőmodell a luxusautók terére. Az Orelion szándéka kitúrni a piacról a BMW, Audi, VW márkákat. Az autó mindent kinál amit a német presztízsautók nem. Van beépített gépkarabély biztonsági pöcökkel. Csak akkor lehet használni ha a biztonsági pöcök ki van biztosítva. A dizájn kicsit üt a Lamborghini-re és a Peutsegot-ra. Az Autó alapára 21ezer* szlovák korona. A név jelentése: Oreli=fantázia és az ON azt akarja jelenteni, "be"lépés a luxus piacra. Nagyon szépre sikerült az autó. Nem csoda hiszen ha az Olasz és a Francia design egyesül az Orosz technikával akkor garantált a siker! A gyártó 50000 eladott autóban bízik. Írtak levelet a német autógyártóknak, hogy készüljenek fel, hogy az Orelion minden bizonnyal kiszorítja a BMW hetesét az M3-ast a VW tuareget és az Audi R8-at. Európában nem fog megjelenni.  

*Az alapár nem tartalmazza a kormányt, a klímát, a szélvédőt és a felniket.

 

És hátulról..

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://general.blog.hu/api/trackback/id/tr80200142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása