HTML

Linkblog

general

Üdvözöllek kedves látogató! Itt nincs senki aki megkérdezze, hogy mivel szolgálhat! Nincs nőhangú robot sem ami irányít, semmi. Csak dolgok amik arra várnak, hogy megnézd őket! Vannak itt: képek, cikkek, képes cikkek, cikkek képpel. És még sok más, Fizetett reklám NA az nincs.

Archívum

Zsolti Zsóka és Tibor Teréz együtt buliznak ha van idejük!

2007.10.17. 13:38 :: gumó

Ezek a lányok megadják a módját a partinak!

A két médiasztár, akikről mindennap szól a sajtó, szombat este kirúgott a hámból! A gyönyörű lányok a Blézter kávéházban mulatták az idejüket és a pénzüket. A Tébé napilap kérdésére, hogy melyik a kedvenc italuk azt mondták szinte kánonban, hogy a Tibi csoki! A lányok nagyon értelmesen válaszoltak a kérdésre és szépen táncoltak. Srácok figyelmébe ajánlom, azt a tényt, hogy egyik szépségnek sincs barátja! Szóval vessétek be sármjaitok és hódítsátok meg őket! Vigyázat, nem könnyű-vérűek!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://general.blog.hu/api/trackback/id/tr78199099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása